Последната снимка, която писателят Константин Трендафилов,  качи в социалните мрежи,

...
Последната снимка, която писателят Константин Трендафилов,  качи в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Участник в Капките скандализира с визия, подобна на мъжката версия на Барби

Последната фотография, която писателят Константин Трендафилов,  качи в обществените мрежи, провокира същинска веселба и чесане на езици измежду виртуалните му почитатели.

Папи Ханс е като абониран за обстановки със абсурден привкус, само че, става известно, освен тъй като залага съзнателно на провокацията във видеата си. Достатъчно е да се появи във тип, в който никой не е очаквал да го види, с цел да стане още веднъж епицентър на мнения.

На фотоса Папи, който задоволително скандализира и с женските облици, които пресъздава в " Като две капки вода ", е облечен в блестящо розов транспарантен найлонов костюм и очевидно е в доста положително въодушевление.

Очевидно е влезнал в ролята на модел на марка атрактивни мъжки облекла, само че това напълно не го избавя от поредицата словесни плесници в мрежата.

Папи Ханс е като абониран за обстановки със абсурден привкус, само че, става известно, освен тъй като залага съзнателно на провокацията във видеата си. Достатъчно е да се появи във тип, в който никой не е очаквал да го види, с цел да стане още веднъж епицентър на мнения, написа Шоу Блиц.

И макар че самият той я е озаглавил малко и ясно " Бъди друг ", огромна част от мненията под нея, са освен меко казано осмиващи, само че и обидни.

" Не знам за какво зад всяко " бъди друг " или " бъди себе си " стои някой, който наподобява, като цялостен глупак... ", гласи едно от писанията под втрещяващия фотос. А в друго се споделя: " Мале открихме мъжката версия на Барби ". Доста заинтригуван почитател пък го пита непосредствено: " Папи, зеленчука вижда ли се в тоя парник? "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР